Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Αθήνα (ATH)Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών – Κωδικός Αεροδρομίου: ATH

Το αεροδρόμιο της Αθήνας (IATA: ATH, ICAO: LGAV), γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Το αεροδρόμιο της Αθηνών έχει απευθείας πτήσειςσε 149 προορισμούς σε 48 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 33 πτήσεις εσωτερικού από την Αθήνα.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Αθήνα

AEGEAN (A3) 62 προορισμοί Sky Express (GQ) 34 προορισμοί Ολυμπιονίκης (OA) 28 προορισμοί Ryanair (FR) 26 προορισμοί Volotea (V7) 14 προορισμοί EasyJet (U2) 10 προορισμοί Wizz Air (W6) 8 προορισμοί Gulf Air (GF) 4 προορισμοί Eurowings (EW) 4 προορισμοί.

Αεροδρόμια κοντά στην Αθήνα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων στην Κάρπαθο (AOK). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια στην Αθήνα (ATH) είναι: SKU Σκύρος Ελλάδα 124 χλμ., JMK ΜΥΚΟΝΟΣ Ελλάδα 135 χλμ., JSI Σκιάθος Ελλάδα, 143 χλμ Πάρος Ελλάδα, 145 χλμ.

Πτήσεις εσωτερικού από Αθήνα

Πτήσεις από Αθήνα προς Ελλάδα υπάρχουν πολλές εσωτερικές πτήσεις από Αθήνα (ATH). 33 αεροδρόμια στην Ελλάδα έχουν απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Αλεξανδρούπολη με Olympic airlines ή Sky Express. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς την Αστυπάλαια είναι Sky Express.

Οι απευθείας πτήσεις προς τα Χανιά (Κρήτη) προσφέρονται από την Olympic Airlines, Ryanair και Sky Express. Για τη Χίο και την Κέρκυρα (Κέρκυρα), μπορείτε να πετάξετε με Olympic airlines και Sky Express. Οι απευθείας πτήσεις στο Ηράκλειο (Κρήτη) προσφέρονται από Olympic Airlines, Sky Express και το Volotea.

Όλες οι απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς το Ikria (ICARIA) και τα Ιωάννινα λειτουργούν από Olympic Airlines και Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από την Αθήνα στην Καλαμάτα με το Tui Fly. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς την Κάλυμνο είναι ο Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στην Κάρπαθο με Olympic Airlines ή Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από την Αθήνα στην Καστοριά με Sky Express.

Οι απευθείας πτήσεις προς Καβάλα προσφέρονται από Olympic Airlines. Στην Κεφαλονιά και την Κω, μπορείτε να πετάξετε με Olympic Airlines και Sky Express. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς την Κοζάνη είναι ο Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στα Κύθηρα με Olympic Airlines ή Sky Express.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από την Αθήνα προς τη Λέρο με Olympic Airlines. Όλες οι απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Λήμνο και τη Μήλο λειτουργούν από Olympic Airlines και Sky Express. Από την Αθήνα στη Μύκονο υπάρχουν 5 αεροπορικές εταιρείες που διαθέτουν άμεσες υπηρεσίες, οι οποίες είναι Etihad Airways, Air Gulf, Olympic Air, Sky Express και Volotea.

Όλες οι απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς Μυτιλήνη (Λέσβος), η Νάξος και η Πάρος λειτουργούν από Olympic Airlines και Sky Express. Οι πτήσεις χωρίς διακοπή στη Ρόδο προσφέρονται από Olympic airlines, Sky Express και Volotea. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Σάμο με Olympic airlines ή Sky Express.

Οι αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν απευθείας πτήσεις προς Σαντορίνη είναι Etihad Airways, Air Gulf, Olympic Air, Ryanair, Sky Express και Volotea. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με άμεσες πτήσεις προς Σητεία είναι η Olympic Airlines. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Σκιάθο με Olympic Airlines ή Sky Express.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από την Αθήνα στη Σκύρο με Olympic Airlines. Άμεσες πτήσεις προς τη Σύρο που προσφέρονται από τον Sky Express. Στον Θεσσαλονίκη και τη Ζάκυνθο, μπορείτε να πετάξετε με Olympic Airlines και Sky Express.

Low Fare Calendar για πτήσεις Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Αθήνα

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στην Αθήνα;

Υπάρχει 1 αεροδρόμιο στην Αθήνα: Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (ATH).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από την Αθήνα;

Το πιο βολικό αεροδρόμιο που θα πετάξει από την Αθήνα είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας (ATH).

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από την Αθήνα;

Υπάρχουν 61 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Αθήνα σε 149 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από την Αθήνα;

Aegean, Sky Express και Olympic Air λειτουργούν τις περισσότερες πτήσεις από την Αθήνα. Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από την Αθήνα;

Alliance Star, SkyTeam και Oneworld πετούν όλα από την Αθήνα.

Πόσες πτήσεις είναι εκεί από την Αθήνα;

Υπάρχουν περίπου 7.928 πτήσεις που αναχωρούν από την Αθήνα κάθε μήνα (ή 1.848 πτήσεις κάθε εβδομάδα), συνολικά 149 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Αθήνας;

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Αθήνας είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Ποιος είναι ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Αθήνας;

ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Αθήνας είναι <ισχυρός> ATH .

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πτήσεις από την Αθήνα;

Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο (Κρήτη) είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια από την Αθήνα. Για μια πλήρη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από την Αθήνα, χρησιμοποιήστε το χάρτη πτήσης μας.

Πόση ώρα είναι η πτήση από την Αθήνα;

50m
55m
50m
3h 55m
1h 40m