Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Χανιά (CHQ)Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων (Ιωάννης Δασκαλογιάννης) – Κωδικός Αεροδρομίου: CHQ

Το αεροδρόμιο Χανίων (Κρήτη) (IATA: CHQ, ICAO: LGSA), γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων (Ιωάννης Δασκαλογιάννης), είναι ένα μεγάλο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διεθνές αεροδρόμιο και σερβίρει την περιοχή της Μεσογείου, των ελληνικών νησιών και του φθινοπωρινού ήλιου, Ελλάδα. Το αεροδρόμιο των Χανίων (Κρήτης) έχει απευθείας πτήσεις σε 70 προορισμούς σε 24 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 6 πτήσεις εσωτερικού από Χανιά (Κρήτη).

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Χανιά (Κρήτη)

Ryanair (FR) 41 Προορισμοί EasyJet (U2) 7 Προορισμοί Wizz Air (W6) 6 Προορισμοί Condor (DE) 5 Προορισμοί Νορβηγικά (DY) 5 Προορισμοί TUI FLY (TB) 4 Προορισμοί Jet2 (LS) 4 Προορισμοί Νορβηγικοί (D8) 3 Προορισμοί SAS (SK) 3 προορισμοί.

Αεροδρόμια κοντά σε Χανιά (Κρήτη)

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων προς Χανιά (Κρήτη) (CHQ). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια στα Χανιά (Κρήτη) (CHQ) είναι η Ηράκλειο (Κρήτη) και Κύθηρα (KIT).

Πτήσεις εσωτερικού από Χανιά (Κρήτη)ο

Πτήσεις από Χανιά (Κρήτη) προς Ελλάδα υπάρχουν πολλά αεροδρόμια εντός Ελλάδας που διαθέτουν εσωτερικές πτήσεις από Χανιά (Κρήτη) (6 συνολικά). Οι απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα προσφέρονται από την Olympic Air, Ryanair και Sky Express. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς Ηράκλειο (Κρήτη) είναι η Tui Fly. Στην Κω και τη Ρόδο, μπορείτε να πετάξετε με το Tui Fly. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Σαντορίνη με condor ή tui fly. Αυτή η διαδρομή έχει ανακοινωθεί πρόσφατα και δεν λειτουργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2021. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας της Θεσσαλονίκης με Olympic airlines ή την Ryanair.

Low Fare Calendar για πτήσεις Χανιά προς Αθήνα

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Χανιά

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στα Χανιά (Κρήτη);

Υπάρχει 1 αεροδρόμιο στα Χανιά (Κρήτη): Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων (Ιωάννης Δασκαλογιάννης) (CHQ).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από τα Χανιά (Κρήτη);

Το πιο βολικό αεροδρόμιο που θα πετάξει από τα Χανιά (Κρήτη) είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων (Ιωάννης Δασκαλογιάννης) (CHQ).

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από Χανιά (Κρήτη);

Υπάρχουν 25 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Χανιά (Κρήτη) σε 70 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τα Χανιά (Κρήτη);

Ryanair, EasyJet και Wizz Air Λειτουργεί τις περισσότερες πτήσεις από Χανιά (Κρήτη). Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από τα Χανιά (Κρήτη);

Η Alliance και ο Oneworld είναι σήμερα οι δύο μόνο συμμαχίες που λειτουργούν πτήσεις από Χανιά (Κρήτη).

Πόσες πτήσεις είναι εκεί από τα Χανιά (Κρήτη);

Υπάρχουν περίπου 1.059 πτήσεις που αναχωρούν από τα Χανιά (Κρήτη) κάθε μήνα (ή 245 πτήσεις κάθε εβδομάδα), σε συνολικά 70 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου των Χανίων (Κρήτης);

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου των Χανίων (Κρήτης) είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων (Ιωάννης Δασκαλογιάννης).

Τι είναι ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου των Χανίων (Κρήτης);

ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου των Χανίων (Κρήτης) είναι chq .

Αθήνα, Φρανκφούρτη και Λονδίνο Heathrow είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια από Χανιά (Κρήτη). Για μια πλήρη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από τα Χανιά (Κρήτη), χρησιμοποιήστε το χάρτη πτήσης.

Πόση ώρα είναι η πτήση από τα Χανιά (Κρήτη);

55m
3h 10m
4h 15m
4H 5M
3H 15M

Βρες τα αεροπορικά που χρειάζεσαι

 

Θέλεις να ξέρεις ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο? Μπορείς να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, νέα και συμβουλές απευθείας στο email σου.

 

Φανταστικά! Θα λάβεις σύντομα το πρώτο email