Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Ηράκλειο (HER)Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, Νίκος Καζαντζάκη – Κωδικός Αεροδρομίου: HER

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου (Κρήτης) (IATA: HER, ICAO: LGIR), γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, ο Νίκος Καζαντζάκης, είναι το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διεθνές αεροδρόμιο και σερβίρει την περιοχή του φθινοπώρου ήλιου, της Μεσογείου και των Ελληνικών Νήσων, Ελλάδα. Το αεροδρόμιο Ηρακλείου (Κρήτης) έχει απευθείας πτήσεις σε 111 προορισμούς σε 23 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 9 πτήσεις εσωτερικού από Ηράκλειο (Κρήτη).

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Ηράκλειο (Κρήτη)

CORENDON (XR) 23 Προορισμοί Αιγαίου, (A3) 18 Προορισμοί Wizz Air, (W6) 13 Προορισμοί EasyJet, (U2) 12 Προορισμοί Sky Express, (GQ) 12 προορισμοί Volotea, (V7) 12 προορισμοί Ryanair, (FR) 11 προορισμοί Jet2, (LS) 10 προορισμοί Condor (DE) 8 προορισμοί.

Αεροδρόμια κοντά στο Ηράκλειο (Κρήτη)

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων στο Ηράκλειο (Κρήτη). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια στο Ηράκλειο (Κρήτη) είναι η Σητεία (JSH) και τα Χανιά (Κρήτη) (CHQ).

Πτήσεις εσωτερικού από Ηράκλειο (Κρήτη)

Πτήσεις από Ηράκλειο (Κρήτη) προς Ελλάδα υπάρχουν πολλά αεροδρόμια εντός Ελλάδας που διαθέτουν εσωτερικές πτήσεις από το Ηράκλειο (Κρήτη) (9 συνολικά). Οι απευθείας πτήσεις προς Αλεξανδρούπολη προσφέρονται από Olympic airlines. Αυτή η διαδρομή έχει ανακοινωθεί πρόσφατα και δεν λειτουργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2022.

Οι απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα προσφέρονται από Olympic airlines, Sky Express και Volotea. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από το Ηράκλειο (Κρήτη) στα Χανιά (Κρήτη) με το Tui Fly. Αυτή η διαδρομή έχει ανακοινωθεί πρόσφατα και δεν λειτουργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2021.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Κέρκυρα (Κέρκυρα) με Olympic airlines ή την Ryanair. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκινά το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Οκτώβριο. Οι απευθείας πτήσεις προς την Κω προσφέρονται από τον Sky Express. Αυτή η διαδρομή δεν λειτουργεί ακόμα αλλά θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Μύκονο με Olympic airlines ή την Volotea. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκίνησε τον Μάιο και τελειώνει τον Αύγουστο. Από το Ηράκλειο (Κρήτη) στη Ρόδο υπάρχουν 5 αεροπορικές εταιρείες που έχουν άμεσες υπηρεσίες, οι οποίες είναι ο Νέος, ο Ολυμπιακός, η Ryanair, Sky Express και η Tui Fly. Από το Ηράκλειο (Κρήτη) στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 4 αεροπορικές εταιρείες που διαθέτουν άμεσες υπηρεσίες, οι οποίες είναι οι Ολυμπιονίκες, Ryanair, Sky Express και Volotea.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από το Ηράκλειο (Κρήτη) στο Βόλο με Sky Express. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκινά το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Οκτώβριο.

Low Fare Calendar για πτήσεις Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Ηράκλειο (Κρήτη)

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στο Ηράκλειο (Κρήτη);

Υπάρχει 1 αεροδρόμιο στο Ηράκλειο (Κρήτη): Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, Νίκος Καζαντζάκη (της).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από το Ηράκλειο (Κρήτη);

Το πιο βολικό αεροδρόμιο για να πετάξει από το Ηράκλειο (Κρήτη) είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο Νίκος Καζαντζάκης (της).

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από το Ηράκλειο (Κρήτη);

Υπάρχουν 50 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Ηράκλειο (Κρήτη) σε 111 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου 201.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από το Ηράκλειο (Κρήτη);

Η Crorendon, Aegean και Wizz Air λειτουργεί τις περισσότερες πτήσεις από Ηράκλειο (Κρήτη). Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από το Ηράκλειο (Κρήτη);

Alliance Star, SkyTeam και Oneworld πετούν όλο το Ηράκλειο (Κρήτη).

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν από το Ηράκλειο (Κρήτη);

Υπάρχουν περίπου 2.892 πτήσεις που αναχωρούν από το Ηράκλειο (Κρήτη) κάθε μήνα (ή 672 πτήσεις κάθε εβδομάδα), σε συνολικά 111 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου Ηρακλείου (Κρήτης);

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου Ηρακλείου (Κρήτης) είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο Νίκος Καζαντζάκης.

Τι είναι ο κώδικας του αεροδρομίου του Ηρακλείου (Κρήτης);

Ο κώδικας του αεροδρομίου του Ηρακλείου (Κρήτης) είναι HER.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πτήσεις από Ηράκλειο (Κρήτη);

Αθήνα, Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια από το Ηράκλειο (Κρήτη). Για μια πλήρη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από το Ηράκλειο (Κρήτη), χρησιμοποιήστε τον χάρτη πτήσης μας.

Πόση ώρα είναι η πτήση από το Ηράκλειο (Κρήτη);

50m
3h 30m
3H 15M
3h
4H 10M

Βρες τα αεροπορικά που χρειάζεσαι

 

Θέλεις να ξέρεις ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο? Μπορείς να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, νέα και συμβουλές απευθείας στο email σου.

 

Φανταστικά! Θα λάβεις σύντομα το πρώτο email