Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Κέρκυρα (CFU)Ιωάννη Καποδίστρια Διεθνές Αεροδρόμιο (Κέρκυρα Inter-Airport Κωδικός: CFU)

Το αεροδρόμιο της Κέρκυρας (IATA: CFU, ICAO: LGKR), γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο του Ιωάννη Καποδίστριας (Κέρκυρα, μεταξύ , Ελλάδα. Το αεροδρόμιο της Κέρκυρας (Κέρκυρα) έχει απευθείας πτήσεις σε 110 προορισμούς σε 28 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 7 πτήσεις εσωτερικού από Κέρκυρα.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Κέρκυρα

Ryanair (FR) 53 προορισμοί, EasyJet (U2) 14 προορισμοί, Volotea (V7) 10 προορισμοί, Wizz Air (W6) 10 προορισμοί, Jet2 (LS) 9 προορισμοί, TUI FLY (TB) 7 προορισμοί, Condor (DE) 7 προορισμοί, Eurowings (EW) 5 προορισμοί, TUI FLY (X3) 5 προορισμοί.

Αεροδρόμια κοντά στην Κέρκυρα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων στην Κέρκυρα (ΚΕΚΚΡΑ) (CFU). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια προς Κέρκυρα (CFU) είναι τα Ιωάννινα (IOA) και η Πρέβεζα / Λευκάδα (PVK).

Πτήσεις εσωτερικού από Κέρκυρα

Πτήσεις από Κέρκυρα (Κέρκυρα) στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά αεροδρόμια εντός Ελλάδας που διαθέτουν εσωτερικές πτήσεις από την Κέρκυρα (Κέρκυρα) (7 συνολικά). Οι απευθείας πτήσεις προς Άραξος (Πάτρα) προσφέρονται από την Tui Fly. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Αθήνα με Olympic airlines ή Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στο Ηράκλειο (Κρήτη) με Olympic airlines ή την Ryanair. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκινά το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Οκτώβριο. Οι απευθείας πτήσεις προς Πρέβεζα / Λευκάδα προσφέρονται από το Corendon, Sky Express και το Tui Fly. Οι απευθείας πτήσεις προς Σαντορίνη προσφέρονται από την Ryanair. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκινά το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Οκτώβριο. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Θεσσαλονίκη με Sky Express ή το Tui Fly. Άμεσες πτήσεις προς τη Ζάκυνθο, προσφέρονται από την Tui Fly.

Low Fare Calendar για πτήσεις Κέρκυρα προς Αθήνα

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Κέρκυρα προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Κέρκυρα

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στην Κέρκυρα;

Υπάρχουν 2 αεροδρόμια στην Κέρκυρα (Κέρκυρα): Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωάννη Καποδίστρια (Εθνικό Αεροδρόμιο Κέρκυρας και Ιωαννίνων (IOA).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από την Κέρκυρα;

Το πιο βολικό αεροδρόμιο που θα πετάξει από την Κέρκυρα είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ιωάννη Καποδίστρια (ΚΕΡΚΟΥ INTER (CFU).

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από την Κέρκυρα;

Υπάρχουν 42 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από την Κέρκυρα σε 110 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από την Κέρκυρα;

Ryanair, EasyJet και Volotea λειτουργούν τις περισσότερες πτήσεις από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από την Κέρκυρα;

Alliance Star, SkyTeam και Oneworld πετούν όλα από την Κέρκυρα (Κέρκυρα).

Πόσες πτήσεις χωρίς διακοσμήσεις υπάρχουν από την Κέρκυρα;

Υπάρχουν περίπου 1.573 πτήσεις που αναχωρούν από την Κέρκυρα κάθε μήνα (ή 364 πτήσεις κάθε εβδομάδα), σε συνολικά 110 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Κέρκυρας;

Το επίσημο αεροδρόμιο της Κέρκυρας είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ιωάννη Καποδίστρια

Ποιος είναι ο αερολιμενικός κώδικας του αεροδρομίου της Κέρκυρας;

ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Κέρκυρας είναι cfu .

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πτήσεις από Κέρκυρα;

Αθήνα, Λονδίνο Χίθροου και Φρανκφούρτη είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια από την Κέρκυρα (Κέρκυρα). Για μια ολοκληρωμένη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από την Κέρκυρα (Κέρκυρα), χρησιμοποιήστε τον χάρτη πτήσης.

Πόση ώρα είναι η πτήση από την Κέρκυρα;

1h
3h 20m
2h 30m
3h 30m
2h 10m

Βρες τα αεροπορικά που χρειάζεσαι

 

Θέλεις να ξέρεις ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο? Μπορείς να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, νέα και συμβουλές απευθείας στο email σου.

 

Φανταστικά! Θα λάβεις σύντομα το πρώτο email