Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις με την Aegean AirlinesAegean - Aegeanair - Aegean Airlines - Αεροπορία Αιγαίου κρατήσεις online

 

 

Αεροπορικά εισιτήρια Aegean

Η Aegean airlines μέλος της star alliance είναι ο flag carrier της Ελλάδας και ξεχώρισε ως ο καλύτερος από τις κατηγορίες που υπάρχουν. Έχει επίσης την έδρα της στην Αττική και τα αεροδρόμια της Ελλάδας που είναι διεθνή.

ΌνομαAegean airlines
ΔιεύθυνσηΒιτανιώτη 31, Κηφισιά, 145 64, Ελλάδα
Τηλέφωνο+30 210 62 61 000
Ιστοσελίδαhttps://en.aegeanair.com/
IATAA3
ICAOAEE
CallSignAEGEAN
Έτος ίδρυσης1987
ΧώραΕλλάδα

 

Ιστορία της Aegean Airlines

Όλα ξεκίνησαν ως Aegean airways το έτος 1987. Όλα ξεκίνησαν ως επιχειρηματικό σχέδιο και μόνο πολύ σημαντικά πρόσωπα είχαν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με την Aegean airways όταν ξεκίνησε. Όμως, τα επόμενα χρόνια, άρχισε να απογειώνεται και σε πολλές άλλες κατηγορίες ταξιδιών. Επίσης, η Cronus airlines συγχωνεύτηκε με την Aegean airlines τα επόμενα χρόνια. Το τελικό και πλήρες ταξίδι που ξεκίνησε και περιελάμβανε πολλές άλλες κατηγορίες ταξιδιών από το έτος 1999.

Επισκόπηση της Aegean Airlines

Είναι μια τεράστια αεροπορική εταιρεία που διαθέτει στόλο 49 αεροσκαφών. Τα 49 αεροσκάφη που κατέχουν οι αεροπορικές εταιρείες είναι όλα γεμάτα προηγμένη τεχνολογία και έχουν δοκιμαστεί και γίνει σωστά με τη βοήθεια των σημερινών προδιαγραφών που έχει κάθε κυβέρνηση. Είναι μία από τις πιο προτιμώμενες αεροπορικές εταιρείες όταν πρόκειται να ταξιδέψετε στην Ελλάδα.

Προορισμοί και κόμβοι της Aegean Airlines

Η Aegean airlines είναι μέλος της star alliance καθώς και της συμφωνίας Codeshare . Η κοινή χρήση κωδικού επιτρέπει τη συμπερίληψη όλο και περισσότερων συγχωνευμένων προορισμών στον κατάλογο όλων των κόμβων που διαθέτει. Στους 49 προορισμούς και 5 κόμβους που διαθέτει, οι 3 είναι η ίδια η έδρα της. Οι υπόλοιποι προορισμοί είναι μέρη όπως η Air Canada, η Σαουδική Αραβία και άλλα παρόμοια.

Ειδικότητα της Aegean Airlines

Η ειδικότητα της αεροπορικής εταιρείας Aegean είναι ότι η ειδική βοήθεια που παρέχει. Όπως γνωρίζουμε, σχεδόν κάθε αεροπορική εταιρεία είναι γνωστό ότι είναι φιλόξενη. Η φιλοξενία κατέρχεται ως ένα από τα βασικά στοιχεία σε κάθε αεροπορική εταιρεία στην οποία επιβιβάζεστε. Αλλά και πάλι, υπάρχουν πτήσεις και επιβάτες της Aegean airlines που έχουν επαινέσει το πόσο διαφορετική είναι αυτή σε σχέση με όλες τις άλλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς την Ελλάδα.

Επιτρεπόμενες αποσκευές της Aegean Airlines

Για την οικονομική θέση, βεβαιωθείτε ότι οι χειραποσκευές δεν ξεπερνούν τα 8 κιλά και ότι οι διαστάσεις τους είναι εντός των διαστάσεων του αεροσκάφους για την οροφή του θαλάμου αποσκευών. Η βαλίτσα θα πρέπει πάντα να χωράει στον χώρο των αποσκευών χωρίς να χρειάζεται να την πιέσετε για να περάσει. Για την επιχειρηματική θέση, βεβαιωθείτε ότι η αποσκευή δεν υπερβαίνει τα 8 κιλά. Οι παραδοτέες αποσκευές για την οικονομική και την επιχειρηματική θέση δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 23 και 32 κιλά αντίστοιχα.

Κατηγορίες Θέσεων Aegean Airlines

Υπάρχουν τρεις κύριες κατηγορίες ή κλάσεις ταξιδιού και συγκεκριμένα:

 1. Οικονομική θέση: τα οφέλη είναι λιγότερα σε αριθμό, η τιμή είναι η ίδια. Η οικονομική θέση συνήθως δεν έχει πολλές ελευθερίες απολύτως.
 2. Επιχειρηματική θέση: Η επιχειρηματική θέση είναι η πρώτη θέση, η οποία είναι η πρώτη θέση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση των πελατών: Είναι ένα βήμα μπροστά από την οικονομική θέση όσον αφορά τις υπηρεσίες, τις παροχές καθώς και την τιμή που υπάρχει.
 3. Ναυλωμένες πτήσεις: Οι βέλτιστες και οι πιο ιδιωτικοποιημένες είναι οι ναυλωμένες πτήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean airlines

Aegean airlines κρατήσεις & αεροπορικά εισιτήρια

Εάν επιθυμείτε να κάνετε κρατήσεις για την Aegean Airlines μπορείτε να βρείτε εισιτήρια μέσα από το flighttickets.gr ή μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Aegean Airlines https://el.aegeanair.com/. Μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό χωρίς χρέωση 888-220-0490 ή τον απευθείας αριθμό της Aegean Airlines +30 210 62 61 000.

Aegean airlines πολιτική αποσκευών

Η Aegean Airlines κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να προσφέρει στους επιβάτες της μια ομαλή εμπειρία επιβίβασης και την πιο άνετη πτήση. Έτσι, πριν ετοιμάσετε τις χειραποσκευές σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την πολιτική αποσκευών της Aegean Airlines, προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή επιπλέον χρεώσεις. Τυχόν υπερμεγέθη ή πρόσθετα αντικείμενα ενδέχεται να προκαλέσουν επιβαρύνσεις και να χρειαστεί να τα παραδώσετε στον προορισμό σας. Η πολιτική χειραποσκευών της Aegean προσφέρει σε κάθε ταξιδιώτη με εισιτήριο τα ακόλουθα χωρίς επιπλέον χρέωση.

Πολιτική αποσκευών οικονομικής θέσης της Aegean

Μπορείτε να μεταφέρετε χωρίς καμία επιβάρυνση μια χειραποσκευή που θα πρέπει:

 • Να μην υπερβαίνει τα 8 κιλά σε βάρος.
 • Να χωράει στον baggage sizer της Aegean.
 • Να χωράει στο overhead bin.
 • Να είναι αρκετά μεγάλη για να χωράει τυχόν αγορές αφορολόγητων ειδών.
 • Οι αποσκευές δεν πρέπει να περιλαμβάνουν επικίνδυνα εμπορεύματα.
 • Να μην υπερβαίνει τα (56 x 45 x 25)cm σε διαστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των χειρολαβών, των τσεπών και των τροχών.

Για τις πτήσεις που εκτελούνται με το στόλο της Olympic Air.

Oι αποσκευές των επιβατών δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα (55 x 40 x 23)cm και το βάρος των 8kg. Επιτρέπεται η μεταφορά ενός προσωπικού αντικειμένου, όπως μια τσάντα ή ένας λεπτός φορητός υπολογιστής ή ένα μεσαίου μεγέθους σακίδιο πλάτης που χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα.

Εάν οι χειραποσκευές σας υπερβαίνουν τα όρια και δεν μπορούν να αποθηκευτούν με αυτόν τον τρόπο ή θεωρούνται επικίνδυνες, θα παραδίδονται ως παραδοτέες αποσκευές. Τυχόν πρόσθετα αντικείμενα, όπως πανωφόρι, μικρή φωτογραφική μηχανή, τσάντα με αφορολόγητα είδη, πρέπει να μεταφέρονται μαζί με τις χειραποσκευές σας. Με κάποιο τρόπο, το πρόσθετο αντικείμενο θα υπολογίζεται ως επιπλέον τεμάχιο και θα χρεωθείτε.

Πολιτική αποσκευών Business Class της Aegean Airlines

Μπορείτε να μεταφέρετε στο αεροσκάφος, χωρίς καμία επιβάρυνση δύο χειραποσκευές που πρέπει να:

 • Να χωράνε στο μέγεθος των αποσκευών της Aegean.
 • Να μην υπερβαίνουν τα 8 κιλά και τα 5 κιλά σε βάρος.
 • Να χωράνε στο overhead bin..
 • Να είναι αρκετά μεγάλες για να στερεώσουν τυχόν αγορές αφορολόγητων ειδών.
 • Οι αποσκευές δεν πρέπει να περιλαμβάνουν επικίνδυνα εμπορεύματα.
 • Να μην υπερβαίνει τα (56 x 45 x 25)cm και (45 x 35 x 20)cm σε διαστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των χειρολαβών, των τσεπών και των τροχών.

Επιτρέπεται η μεταφορά ενός προσωπικού αντικειμένου, όπως μια τσάντα ή ένας λεπτός φορητός υπολογιστής ή ένα μεσαίου μεγέθους σακίδιο πλάτης που χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα.

Εάν οι χειραποσκευές σας υπερβαίνουν τα καθοδηγούμενα όρια και δεν μπορούν να αποθηκευτούν με αυτόν τον τρόπο ή θεωρούνται επικίνδυνες, θα παραδίδονται ως παραδοτέες αποσκευές. Τυχόν πρόσθετα αντικείμενα, όπως πανωφόρι, μικρή φωτογραφική μηχανή, τσάντα με αφορολόγητα είδη, πρέπει να μεταφέρονται μαζί με τις χειραποσκευές σας. Με κάποιο τρόπο, το πρόσθετο αντικείμενο θα υπολογίζεται ως επιπλέον τεμάχιο και θα χρεωθείτε.

Επιτρεπόμενο όριο χειραποσκευών για παιδιά και βρέφη

Τα βρέφη (έως 2 ετών) δικαιούνται 1 χειραποσκευή βάρους έως 6 kg, διαστάσεων (55 x 40 x 23) cm, για να μεταφέρουν τις βρεφικές τροφές και τα είδη φροντίδας για το ταξίδι τους. Εάν το βρέφος πρέπει να έχει το δικό του κάθισμα, τότε οι μέγιστες διαστάσεις του καθίσματος πρέπει να είναι (40 x 40)cm ή αναδιπλούμενο καροτσάκι.

Για τα παιδιά 2-11 ετών, το επιτρεπόμενο όριο χειραποσκευών είναι το ίδιο με αυτό των ενηλίκων και αντιστοιχεί στην Οικονομική ή την Επιχειρηματική θέση. Εάν το βρέφος έχει το δικό του κάθισμα, τότε οι μέγιστες διαστάσεις του καθίσματος πρέπει να είναι (40 x 40)cm ή αναδιπλούμενο καροτσάκι, δεν θα επιβάλλονται επιπλέον χρεώσεις.

Σημαντικές σημειώσεις σχετικά με τις χειραποσκευές της Aegean

Υπάρχει περιορισμένος χώρος αποθήκευσης χειραποσκευών στην καμπίνα του αερομεταφορέα. Ως εκ τούτου, εάν η χειραποσκευή σας είναι εντός των καθοδηγούμενων ορίων, αλλά δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην καμπίνα, θα σας ζητηθεί να την παραδώσετε για δωρεάν μεταφορά στον χώρο αποσκευών. Η διαδικασία αυτή θα ισχύει τη στιγμή που θα επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος. Στη συνέχεια, ο επιβάτης θα λάβει απόδειξη παραλαβής αποσκευών. Ο επιβάτης δεν θα χρεωθεί και μπορείτε να παραλάβετε τις αποσκευές σας στο αεροδρόμιο προορισμού σας. Βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές δεν έχουν ακατάλληλα αντικείμενα, όπως φορητούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.

Εάν οι αποσκευές του επιβάτη υπερβαίνουν το όριο και δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην καμπίνα του αερομεταφορέα, τότε θα επιβληθούν χρεώσεις για τις παραδοτέες αποσκευές. Στη συνέχεια, ο επιβάτης θα λάβει απόδειξη παραλαβής αποσκευών. Ο επιβάτης δεν θα χρεωθεί και μπορεί να παραλάβει τις αποσκευές του στο αεροδρόμιο προορισμού του. Βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές δεν έχουν ακατάλληλα αντικείμενα, όπως φορητούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.

Τα υγρά αντικείμενα θα πρέπει να τοποθετούνται σε δοχεία με μέγιστη χωρητικότητα 100ml το καθένα. Όλα τα δοχεία θα πρέπει να είναι διαφανείς, σφραγισμένες, πλαστικές σακούλες μέγιστης χωρητικότητας 1 λίτρου. Το προσωπικό ελέγχου επιτρέπεται να απορρίψει τυχόν υγρά που δεν συμμορφώνονται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και όρους και προϋποθέσεις. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα θα αποστέλλονται για ανακύκλωση.

Επιτρεπόμενες αποσκευές και τέλη

Σκοπεύετε να πετάξετε με την Aegean Airlines; Βρείτε τις λύσεις που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, τα τέλη, τις χρεώσεις και τους περιορισμούς της Aegean Airlines.

Χειραποσκευές

Οι επιβάτες της Aegean Airlines επιτρέπεται να μεταφέρουν στο αεροσκάφος μία χειραποσκευή και ένα προσωπικό αντικείμενο, όπως χαρτοφύλακα, τσάντα για φωτογραφική μηχανή ή μικρό σακίδιο. Οι χειραποσκευές σας θα πρέπει να χωράνε στους υπερκείμενους κάδους της Aegean Airlines ή κάτω από το κάθισμα μπροστά σας.

Οι χειραποσκευές δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 114 εκατοστά σε συνδυασμένο πλάτος, μήκος και ύψος- σε αυτό συμπεριλαμβάνονται τυχόν ρόδες και χειρολαβές- με εξαίρεση ορισμένα μουσικά όργανα που χωράνε στον χώρο πάνω από τα καθίσματα της Aegean Airlines ή στον χώρο κάτω από το κάθισμα που είναι διαθέσιμος τη στιγμή της επιβίβασης.

Οι αποσκευές πρέπει να πληρούν τα όρια μεγέθους χειραποσκευής της Aegean Airlines.

Λόγω του περιορισμένου χώρου πάνω από το αεροσκάφος, οι επιβάτες της Aegean Airlines που ταξιδεύουν σε πτήσεις με 50 ή λιγότερες θέσεις επιτρέπεται να μεταφέρουν μόνο ένα προσωπικό αντικείμενο στο αεροσκάφος της Aegean Airlines.

Τα όρια ισχύουν σε ορισμένα δρομολόγια. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aegean Airlines για περισσότερες πληροφορίες.

Περιορισμοί βάρους χειραποσκευών

Δεν ισχύει μέγιστο βάρος για τις χειραποσκευές.Ωστόσο, αυτό διαφέρει από αερολιμένα σε αερολιμένα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aegean Airlines για περισσότερες πληροφορίες.

Παραδιδόμενες αποσκευές

Όταν ταξιδεύετε με την Aegean Airlines, οι πιο συνηθισμένες χρεώσεις για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε εσωτερικό, η Aegean Airlines μπορεί να χρεώσει κάποιες από τις επιπλέον χρεώσεις για επιπλέον αποσκευές τις πληροφορίες που δίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Aegean Airlines https://el.aegeanair.com/. Αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό μεταξύ των δρομολογίων. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aegean Airlines για περισσότερες πληροφορίες.

Υπερβολικές αποσκευές

Όταν ταξιδεύετε με την Aegean Airlines, εφαρμόζονται ξεχωριστά τέλη υπέρβασης αποσκευών για κάθε περιορισμό που υπερβαίνει το μέγεθος, το βάρος και την ποσότητα. Γενικά, αυτό διαφέρει μεταξύ των γεωγραφικών περιοχών. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aegean Airlines για περισσότερες πληροφορίες και ακριβείς χρεώσεις.

Ειδικά αντικείμενα

Η Aegean Airlines επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα αθλητικού εξοπλισμού και ειδικών αποσκευών στις πτήσεις της Aegean Airlines. Λόγω του μεγέθους των αποσκευών, ορισμένα από τα αντικείμενα ενδέχεται να υπολογίζονται ως τυπικές παραδοτέες αποσκευές. Ωστόσο, η Aegean Airlines θα τα θεωρήσει ως υπέρβαρα ή υπερμεγέθη αντικείμενα. Ως εκ τούτου, θα ισχύουν χρεώσεις και ορισμένοι περιορισμοί από την Aegean Airlines. Παρακαλείστε να επισκεφθείτε απευθείας την ιστοσελίδα της Aegean Airlines.

Aegean Airlines σχετικά με και τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων στο αεροσκάφος.

Σκύλοι, γάτες και οικιακά πτηνά (τα πτηνά επιτρέπονται μόνο στις εσωτερικές πτήσεις της Ελλάδας) μπορούν να μεταφερθούν στο αεροσκάφος με κόστος $125 ανά διαδρομή από/προς τους περισσότερους προορισμούς. Η χρέωση ανέρχεται σε $200 για ταξίδια εκτός Ελλάδας.

Τα κατοικίδια πρέπει να χωράνε μέσα σε ένα κουτί μεταφοράς που, με τη σειρά του, χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα. Ο μεταφορέας μετράει ως ένα κομμάτι χειραποσκευής της Aegean Airlines.

Χειραποσκευή της Aegean Airlines και απαγορευμένα αντικείμενα της Aegean Airlines.

Τα αντικείμενα που δεν επιτρέπονται στις χειραποσκευές των πτήσεων της Aegean Airlines περιλαμβάνουν

 • Hoverboards
 • Samsung Galaxy Note 7
 • Πυροτεχνήματα
 • Χλωρίνη
 • Όπλα
Aegean airlines web check-in & boarding passes

Το web check-in και η κάρτα επιβίβασης της Aegean Airlines επιτρέπουν το web check-in 24 ώρες πριν από την αναχώρηση. Οι κανόνες και οι οδηγίες της Aegean Airlines για το web check-in και την κάρτα επιβίβασης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το αεροδρόμιο και τη χώρα.

Web check-in της Aegean Airlines

Η Aegean Airlines επιτρέπει στους επιβάτες να κάνουν web check-in πριν από 24 ώρες πριν από την αναχώρηση. Εκτυπώνετε την κάρτα επιβίβασης και το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο χρησιμοποιώντας την απλή διαδικασία της Aegean Airlines. Εντοπίστε το δρομολόγιο της πτήσης σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό και το όνομα του εισιτηρίου ή της επιβεβαίωσης της Aegean Airlines (εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο) ή χρησιμοποιώντας τον αριθμό του λογαριασμού τακτικού επιβάτη της Aegean Airlines. Το ηλεκτρονικό web check-in της Aegean Airlines είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να κάνετε check-in για την πτήση σας με την Aegean Airlines, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.

Μπορείτε πλέον να κάνετε check-in απευθείας στην Aegean Airlines με τη βοήθεια του web check-in στον επίσημο ιστότοπο https://en.aegeanair.com/ της Aegean Airlines. Ο επιβάτης μπορεί να καλέσει απευθείας στο τηλέφωνο +30 210 62 61 000 της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών της αεροπορικής εταιρείας. Μπορείτε να επιταχύνετε την κανονική διαδικασία check-in χρησιμοποιώντας ειδικές λειτουργίες της Aegean Airlines. Μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασής σας στο γκισέ του αεροδρομίου της Aegean Airlines. Διαχειριστείτε την κράτηση των πτήσεων της Aegean Airlines και το δρομολόγιο της πτήσης της Aegean Airlines καλώντας απλά τον αριθμό χωρίς χρέωση +30 210 62 61 000 της Aegean Airlines. Η Aegean Airlines αποστέλλει επίσης την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης στο καταχωρημένο e-mail σας.

Aegean Airlines κάρτα επιβίβασης.

Οι επιβάτες της Aegean Airlines μπορούν να εκτυπώσουν την κάρτα επιβίβασης χρησιμοποιώντας τον αριθμό PNR. Η Aegean Airlines διαθέτει 4 απλές και εύκολες διαδικασίες για την εκτύπωση της κάρτας επιβίβασής σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο https://el.aegeanair.com/ της Aegean Airlines στην ενότητα “Διαχείριση κρατήσεων”, όπου μπορείτε να εκτυπώσετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο και να κάνετε web check-in με απλά βήματα. Χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών της Aegean Airlines στο +30 210 62 61 000 και ζητήστε τους να σας στείλουν την κάρτα επιβίβασης στην καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Η Aegean Airlines διαθέτει επίσης εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα android και apple όπου μπορείτε να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης και να διαχειριστείτε την κράτηση των πτήσεων της Aegean Airlines. Εάν φτάσατε στο αεροδρόμιο και δεν έχετε την κάρτα επιβίβασης των πτήσεων της Aegean Airlines, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο δρομολόγιο των πτήσεων της Aegean Airlines χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Aegean Airlines του αεροδρομίου Aegean Airlines στο περίπτερο.

 • Μπορείτε να κάνετε check-in για την πτήση σας με την Aegean Airlines με τις ακόλουθες επιλογές:
 • Online check-in (Web check-in) στο https://el.aegeanair.com/
 • Mobile check-in της Aegean Airlines
 • Check-in στο γκισέ του αεροδρομίου της Aegean Airlines
 • Check-in σε περίπτερο στο αεροδρόμιο
 • Καλέστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Aegean Airlines στο +30 210 62 61 000.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πτήσεις της Aegean Airlines και να κάνετε web check-in εδώ https://el.aegeanair.com/ ή να καλέσετε τον απευθείας αριθμό της Aegean Airlines +30 210 62 61 000.

Aegean airlines ακύρωση εισιτηρίου και επιστροφή χρημάτων

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την πτήση σας με την Aegean Airlines, τότε πριν προχωρήσετε, συνιστάται να ενημερωθείτε για την πολιτική ακύρωσης της Aegean Airlines.

Πολιτική ακύρωσης 24 ωρών ( Ανάλογα με τη χώρα προέλευσης και την αεροπορική εταιρεία)

Δίνοντας προσοχή στις ανάγκες και τις καταστάσεις των επιβατών, η Aegean Airlines εισάγει πολιτική ακύρωσης 24 ωρών. Η Aegean Airlines παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και οφέλη για τους επιβάτες κατά τη διαχείριση της κράτησής τους.

Σύμφωνα με την πολιτική 24ωρης ακύρωσης της Aegean Airlines, οι επιβάτες μπορούν να ακυρώσουν μια πτήση που έχουν κάνει κράτηση στην Aegean Airlines εντός 24 ωρών από την αγορά. Η Aegean Airlines παρέχει πλήρη επιστροφή του κόστους του εισιτηρίου σας σε περίπτωση που η κράτηση έγινε μία εβδομάδα ή περισσότερο πριν από την ημερομηνία αναχώρησης της πτήσης σας με την Aegean Airlines. Η Aegean Airlines έχει το δικαίωμα αλλαγής 24ωρης ακύρωσης ανά πάσα στιγμή.

Αυτά τα δεδομένα συλλέγονται από διάφορες πηγές, και το flighttickets.gr μπορεί να μην έχει την πιο έγκυρη ενημέρωση της πολιτικής από την πλευρά της Aegean Airlines. Για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον επίσημο αριθμό τηλεφώνου +30 210 62 61 000 της Aegean Airlines.

Σημείωση: Η πολιτική των 24 ωρών μπορεί να ισχύει όταν κάνετε κράτηση εισιτηρίων από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Airlines Reporting Corporation (ARC) υποστηρίζει την πολιτική ακύρωσης 24 ωρών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εάν οι επιβάτες ακυρώσουν μια πτήση της Aegean Airlines λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης και η πτήση είχε κρατηθεί όχι περισσότερο από μία εβδομάδα πριν, τότε η Aegean Airlines ζητά να πληρώσουν πρόστιμο που εξαρτάται πλήρως από τον κανόνα ναύλου της Aegean Airlines.

Πολιτική ακύρωσης

Η Aegean Airlines παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης της πτήσης χωρίς καμία ταλαιπωρία. Επίσης, οι επιβάτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση επιστροφής χρημάτων online συμπληρώνοντας τη φόρμα αίτησης επιστροφής χρημάτων στην επίσημη ιστοσελίδα της Aegean Airlines https://el.aegeanair.com/. Η επιστροφή χρημάτων παρέχεται μόνο για τα επιλέξιμα αεροπορικά εισιτήρια της Aegean Airlines που ακυρώνονται εντός του ενεργού χρονικού διαστήματος. Η Aegean Airlines δεν παρέχει επιστροφή χρημάτων μετά τη λήξη της περιόδου ισχύος του εισιτηρίου. Η επεξεργασία του αιτήματος επιστροφής χρημάτων της Aegean Airlines μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο και μπορεί να γίνει εντός 7 έως 10 εργάσιμων ημερών. Εάν οι πτήσεις της Aegean Airlines ακυρωθούν για οποιονδήποτε αναπόφευκτο λόγο από την πλευρά της Aegean Airlines, τότε η Aegean Airlines παρέχει αποζημίωση στους επιβάτες για να κάνουν κράτηση για την επόμενη πτήση της Aegean Airlines. Έτσι, μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε την πτήση σας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων από την Aegean Airlines.

Τέλη ακύρωσης

Η Aegean Airlines έχει επίσης ορίσει ένα τέλος ακύρωσης τόσο για τις πτήσεις εσωτερικού όσο και για τις πτήσεις εξωτερικού. Εάν δεν γνωρίζετε το τέλος ακύρωσης πτήσεων της Aegean Airlines για διεθνείς πτήσεις, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Τα τέλη ακύρωσης της Aegean Airlines ύψους 100 έως 500 δολαρίων ισχύουν σε περίπτωση αιτήσεων ακύρωσης εισιτηρίου που υποβάλλονται μετά τις 24 ώρες ως ακύρωση χωρίς κίνδυνο. Εάν ακυρώσετε την πτήση σας με την Aegean Airlines εντός 24 ωρών από την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης σας, τότε θα χρεωθεί τέλος από 100 έως 400 δολάρια ως τέλος ακύρωσης της Aegean Airlines. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτημα ακύρωσης μετά την ακύρωση του αεροπορικού σας εισιτηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική ακύρωσης της Aegean Airlines, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αριθμό ακύρωσης της Aegean Airlines +30 210 62 61 000, ο οποίος είναι πάντα αρμόδιος να βοηθήσει τους επιβάτες. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τη διαδικασία ακύρωσης της πτήσης σας ή για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων απλά καλώντας τον αριθμό βοήθειας +30 210 62 61 000.

 

Συχνές ερωτήσεις για την Aegean Airlines

Επιτρέπει η Aegean Airlines το web check-in;

Ναι, η Aegean Airlines επιτρέπει το web check-in για τις πτήσεις της.

Μπορείτε να κάνετε online check-in για τις πτήσεις της Aegean Airlines;

Ναι, μπορείτε να κάνετε διαδικτυακό check-in για την πτήση της Aegean Airlines πριν από 24 ώρες πριν από την αναχώρηση και μέχρι 60 λεπτά πριν από την αναχώρηση. Μπορείτε να κάνετε web check-in για την Aegean Airlines χρησιμοποιώντας απλά βήματα:

 • Ηλεκτρονικό check-in (Web check-in)
 • Check-in μέσω κινητού τηλεφώνου της Aegean Airlines (Aegean Airlines Mobile check-in)
 • Check-in στο γκισέ της Aegean Airlines στο αεροδρόμιο
 • Check-in σε περίπτερο στο αεροδρόμιο
 • Καλέστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Aegean Airlines στο +30 210 62 61 000.

Πρέπει να κάνω check-in για την πτήση μου με την Aegean Airlines;

Το check-in είναι διαθέσιμο από 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση των πτήσεών σας με την Aegean Airlines. Οι ελάχιστες χρονικές απαιτήσεις για το check-in της Aegean Airlines, τον έλεγχο αποσκευών και την επιβίβαση ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το αεροδρόμιο αναχώρησης και τον προορισμό σας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια για το πώς να ξεκινήσετε το check-in για την πτήση σας με την Aegean Airlines στο https://el.aegeanair.com/.

Πώς μπορώ να εκτυπώσω την κάρτα επιβίβασής μου για την Aegean Airlines;

Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και μεταβείτε στη διεύθυνση https://el.aegeanair.com/. Κάντε κλικ στο πλαίσιο που γράφει “Check-in”. Εισάγετε τον αριθμό επιβεβαίωσης και το επώνυμό σας. Όταν ολοκληρώσετε το check-in, θα σας ζητηθεί να εκτυπώσετε τις κάρτες επιβίβασης.

Μπορώ να πληρώσω τα τέλη αποσκευών με το διαδικτυακό ηλεκτρονικό check-in της Aegean Airlines;

Ναι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή online στην ιστοσελίδα της Aegean Airlines https://el.aegeanair.com/. Στη σελίδα της Aegean Airlines, στη διαχείριση κράτησης, προσθέστε την επιπλέον αποσκευή σας και δείτε πόσο βάρος επιτρέπεται στις πτήσεις της Aegean Airlines.

Πότε πρέπει να βρίσκομαι στην πύλη επιβίβασης της Aegean Airlines;

Η πύλη επιβίβασης κλείνει τις ακόλουθες ώρες για τις πτήσεις της Aegean Airlines.

 • 15 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης για τις εσωτερικές πτήσεις της Aegean Airlines στις ΗΠΑ.
 • 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης για τις περισσότερες διεθνείς πτήσεις της Aegean Airlines από/προς τις ΗΠΑ. Ορισμένα αεροδρόμια εκτός ΗΠΑ κλείνουν την επιβίβαση 60 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Ελέγξτε το https://el.aegeanair.com/ για ακριβείς λεπτομέρειες.

Υπάρχουν τέλη για τις αποσκευές στην Aegean Airlines;

Ναι, ενδέχεται να ισχύουν τέλη. Καθορίζονται ανάλογα με τον τύπο του ναύλου που αγοράσατε, τον προορισμό σας, αν είστε εν ενεργεία Έλληνας στρατιωτικός ή/και εξαρτώμενος, αν έχετε καθεστώς στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Aegean Airlines, καθεστώς σε συνεργαζόμενο αερομεταφορέα ή αν έχετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα που χρηματοδοτείται από την Aegean Airlines.

Βρες τα αεροπορικά που χρειάζεσαι

 

Θέλεις να ξέρεις ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο? Μπορείς να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, νέα και συμβουλές απευθείας στο email σου.

 

Φανταστικά! Θα λάβεις σύντομα το πρώτο email