Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Ρόδο (RHO)Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου – Κωδικός Αεροδρομίου: RHO

Το αεροδρόμιο της Ρόδου (IATA: RHO, ICAO: LGRP), γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διεθνές αεροδρόμιο και εξυπηρετείτην περιοχή του φθινοπωρινού ήλιου, της Μεσογείου, του Νότιου Αιγαίου, των ελληνικών νησιών και των Δωδεκανήσων, Ελλάδα. Το αεροδρόμιο της Ρόδου έχει πτήσεις προέλευσης επιβατών σε 116 προορισμούς σε 28 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 10 πτήσεις εσωτερικού από τη Ρόδο.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Ρόδο

Ryanair (FR) 29 προορισμοί ,CORENDON (XR) 15 προορισμοί, EasyJet (U2) 13 προορισμοί, Tui Fly (TB) 11 προορισμοί, Jet2 (LS) 10 προορισμοί, Condor (DE) 8 προορισμοί, Tui Fly (x3) 7 προορισμοί, Aegean (A3) 7 προορισμοί.

Πτήσεις εσωτερικού από Ρόδο

Αεροπορικά εισιτήρια από Ρόδο προς Ελλάδα Μπορείτε να πετάξετε εγχώρια από τη Ρόδο σε πολλά αεροδρόμια εντός Ελλάδας, καθώς υπάρχουν συνολικά 10 εγχώριοι προορισμοί για να διαλέξετε.

Οι απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα προσφέρονται από Olympic airlines, Sky Express και Volotea. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς Χανιά (Κρήτη) είναι η Tui Fly. Από τη Ρόδο στο Ηράκλειο (Κρήτη) υπάρχουν 5 αεροπορικές εταιρείες που έχουν άμεσες υπηρεσίες, οι οποίες είναι Νέος, Ολυμπιακός, Ryanair, Sky Express και Tui Fly.

Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στην Κάρπαθο με Sky Express ή το Tui Fly. Οι απευθείας πτήσεις στην Κω προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες των Βρυξελλών (Συμμαχία Star), Sky Express και Tui Fly.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από τη Ρόδο στο Μεγίστη με Olympic airlines. Οι απευθείας πτήσεις προς τη Μύκονο προσφέρονται από τη Tui Fly. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με άμεσες πτήσεις προς Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι η CORENDON.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από τη Ρόδο στη Σάμο με Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας της Θεσσαλονίκης με Olympic airlines ή την Ryanair.

Low Fare Calendar για πτήσεις Ρόδο προς Αθήνα

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Ρόδο προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Ρόδο

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στη Ρόδο;

Υπάρχουν 2 αεροδρόμια στη Ρόδο: Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου (RHO) και το αεροδρόμιο Dalaman (DLM).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξετε από τη Ρόδο;

Το πιο βολικό αεροδρόμιο που θα πετάξει από τη Ρόδο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου (RHO).

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Ρόδο;

Υπάρχουν 49 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Ρόδο σε 116 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Ρόδο;

Ryanair, Corendon και EasyJet Λειτουργούν τις περισσότερες πτήσεις από τη Ρόδο. Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από τη Ρόδο;

Alliance Star, Oneworld και SkyTeam πετούν όλα από τη Ρόδο.

Πόσες πτήσεις εκτός σύνδεσης υπάρχουν από τη Ρόδο;

Υπάρχουν περίπου 1.819 πτήσεις που αναχωρούν από τη Ρόδο κάθε μήνα (ή 427 πτήσεις κάθε εβδομάδα), σε συνολικά 116 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Ρόδου;

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Ρόδου είναι το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου.

Ποιος είναι ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Ρόδου;

ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Ρόδου είναι RHO.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πτήσεις από τη Ρόδο;

Αθήνα, Μόναχο και Φρανκφούρτη είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια από τη Ρόδο. Για μια πλήρη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από τη Ρόδο, χρησιμοποιήστε τον χάρτη πτήσης μας.

Πόση ώρα είναι η πτήση από τη Ρόδο;

1h
3h
3h 25m
4H 5M
3h 40m

Βρες τα αεροπορικά που χρειάζεσαι

 

Θέλεις να ξέρεις ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο? Μπορείς να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, νέα και συμβουλές απευθείας στο email σου.

 

Φανταστικά! Θα λάβεις σύντομα το πρώτο email