Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη (SKG)Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης – Κωδικός Αεροδρομίου: SKG

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (IATA: SKG, ICAO: LGTS), γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, είναι ένα μεγάλο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διεθνές αεροδρόμιο και σερβίρει την περιοχή της Θεσσαλονίκης γύρω, την Κεντρική Μακεδονία και τη Μεσόγειο, Ελλάδα. Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχει απευθείας πτήσεις σε 98 προορισμούς σε 29 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 17 πτήσεις εσωτερικού από τη Θεσσαλονίκη.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Θεσσαλονίκη

Ryanair (FR) 31 Προορισμοί Olympic Airlines (ΟΑ) 15 προορισμοί, Aegean Airlines (Α3) 13 Προορισμοί, Ellinair (EL) 12 Προορισμοί, Sky Express (GQ) 7 Προορισμοί, Jet2 (LS) 7 Προορισμοί, Wizz Air (W6) 6 Προορισμοί, Eurowings (EW) 5 Προορισμοί, EasyJet (U2) 5 προορισμοί.

Αεροδρόμια κοντά στην Θεσσαλονίκη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων στη Θεσσαλονίκη (SKG). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια προς τη Θεσσαλονίκη (SKG) είναι η Κοζάνη (KZI) και η Καστοριά (KSO).

Πτήσεις εσωτερικού από Θεσσαλονίκη

Πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Ελλάδα Μπορείτε να πετάξετε στην Ελλάδα από τη Θεσσαλονίκη σε πολλά αεροδρόμια εντός Ελλάδας, καθώς υπάρχουν συνολικά 17 οικιακοί προορισμοί για να διαλέξετε. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Αθήνα με Olympic airlines ή Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στα Χανιά (Κρήτη) με Olympic airlines ή την Ryanair.

Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας της Χίου με Olympic airlines ή Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στην Κέρκυρα (Κέρκυρα) με Sky Express ή το Tui Fly. Από τη Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο (Κρήτη) υπάρχουν 4 αεροπορικές εταιρείες που έχουν άμεσες υπηρεσίες, οι οποίες είναι οι Ολυμπιονίκες, Ryanair, Sky Express και Volotea.

Όλες οι απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς την Καλαμάτα, την Κω, την Κύθηρα και τη Λήμνο λειτουργούν από Olympic airlines. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Μύκονο με Olympic airlines ή την Volotea. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκινά το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Νοέμβριο. Μπορείτε να πετάξετε τη μη σταματήσει στη Μυτιλήνη (Λέσβος) με Olympic airlines ή Sky Express.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από τη Θεσσαλονίκη στην Πάρο με Olympic airlines. Αυτή η διαδρομή έχει ανακοινωθεί πρόσφατα και δεν λειτουργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2021. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Ρόδο με Olympic airlines ή την Ryanair.

Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Σάμο με Olympic airlines ή Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Σαντορίνη με Olympic airlines ή την Volotea. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς τη Σκύρο είναι ο Sky Express. Απευθείας πτήσεις προς τη Ζάκυνθο προσφέρονται από τη Volotea.

Low Fare Calendar για πτήσεις Θεσσαλονίκη προς Αθήνα

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Θεσσαλονίκη

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη;

Υπάρχει 1 αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη: Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από τη Θεσσαλονίκη;

Το πιο βολικό αεροδρόμιο που θα πετάξει από τη Θεσσαλονίκη είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG).

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Θεσσαλονίκη;

Υπάρχουν 43 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από τη Θεσσαλονίκη σε 98 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Θεσσαλονίκη;

Ryanair, Ολυμπιακό Air και το Αιγαίο λειτουργούν τις περισσότερες πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη. Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από τη Θεσσαλονίκη;

Alliance Star, SkyTeam και Oneworld πετούν όλα από τη Θεσσαλονίκη.

Πόσες πτήσεις είναι εκεί από τη Θεσσαλονίκη;

Υπάρχουν περίπου 2.143 πτήσεις που αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη κάθε μήνα (ή 497 πτήσεις κάθε εβδομάδα), συνολικά 98 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης;

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ποιος είναι ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης;

ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης είναι skg .

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη;

Αθήνα, Ηράκλειο (Κρήτη) και Μόναχο είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια της Θεσσαλονίκης. Για μια ολοκληρωμένη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από τη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιήστε το χάρτη πτήσης.

Πόση ώρα είναι η πτήση από τη Θεσσαλονίκη;

50m
1H 25M
2h 10m
2H 35M
1H 50M

Βρες τα αεροπορικά που χρειάζεσαι

 

Θέλεις να ξέρεις ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο? Μπορείς να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, νέα και συμβουλές απευθείας στο email σου.

 

Φανταστικά! Θα λάβεις σύντομα το πρώτο email