Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Κω (KGS)Διεθνές Αεροδρόμιο Κως – Κωδικός Αεροδρομίου: KGS

Το αεροδρόμιο της Κω (IATA: KGS, ICAO: LGKO), γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω, είναι ένα μεγάλο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διεθνές αεροδρόμιο και εξυπηρετεί την περιοχή της Μεσογείου, του Νότιου Αιγαίου, των Δωδεκανήσων, των ελληνικών νησιών. Το Αεροδρόμιο της Κω έχει πτήσεις προς 69 προορισμούς σε 17 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 9 πτήσεις εσωτερικού από την Κω.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Κω

EasyJet (U2) 10 προορισμοί, Jet2 (LS) 9 Προορισμοί, Condor (DE) 8 προορισμοί, Tui Fly (TB) 8 προορισμοί, Ryanair (FR) 8 προορισμοί, Tui Fly (x3) 6 προορισμοί, Sky Express (GQ) 5 προορισμοί, Corendon (XR) 5 προορισμοί, Eurowings (EW) 4 προορισμοί.

Αεροδρόμια κοντά στην Κω

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων στην Κω (KGS). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια στην Κω (KGS) είναι η Κάλυμνος (JKL) και η Λέρος (LRS).

Πτήσεις εσωτερικού από την Κω

Πτήσεις από Κως προς Ελλάδα υπάρχουν πολλά αεροδρόμια εντός Ελλάδας που διαθέτουν εσωτερικές πτήσεις από την Κω (9 συνολικά). Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Αθήνα με Olympic Airlines ή Sky Express.

Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς Χανιά (Κρήτη) είναι η Tui Fly. Στο Ηράκλειο (Κρήτη) και στην Κάλυμνο, μπορείτε να πετάξετε με Sky Express.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από την Κω στη Μύκονο με τη μύγα Tui. Αυτή η διαδρομή έχει ανακοινωθεί πρόσφατα και δεν λειτουργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2021. Οι απευθείας πτήσεις προς τη Ρόδο προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες Βρυξελλών (Star Alliance), Sky Express και Tui Fly.

Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς τη Σάμο είναι η Tui Fly. Αυτή η διαδρομή έχει ανακοινωθεί πρόσφατα και δεν λειτουργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2021. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από την Κω έως τη Θεσσαλονίκη με Olympic Airlines.

Low Fare Calendar για πτήσεις Κω προς Θεσσαλονίκη

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Κω προς Θεσσαλονίκη

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Κω

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στην Κω;

Υπάρχουν 5 αεροδρόμια σε Κως: Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω: Εθνικό Αεροδρόμιο Κάλυμνος, Εθνικό Αεροδρόμιο Κάλυμνος (JKL), Εθνικό Αεροδρόμιο Λέρου (LRS), Αεροδρόμιο Μιλάς-Bodrum (BJV) και Αστυπάλαια (JTY).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από την Κω;

Το πιο βολικό αεροδρόμιο που θα πετάξει από την Κω είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω του νησιού (KGS).

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από την Κω;

Υπάρχουν 31 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Κω έως 69 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από την Κω;

EasyJet, Jet2 και Condor λειτουργούν τις περισσότερες πτήσεις από την Κω. Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από την Κω;

Η Alliance Star και ο Oneworld είναι σήμερα οι δύο μόνο συμμαχίες που λειτουργούν πτήσεις από την Κω.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν από την Κω;

Υπάρχουν περίπου 1.028 πτήσεις που αναχωρούν από την Κω κάθε μήνα (ή 238 πτήσεις κάθε εβδομάδα), συνολικά 69 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Κω;

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Κω είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω.

Ποιος είναι ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Κω;

Ο κωδικός του αεροδρομίου του αεροδρομίου της Κω είναι KGS.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πτήσεις από την Κω;

Αθήνα, Άμστερνταμ και Μόναχο είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια της Κω. Για μια πλήρη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από την Κω, χρησιμοποιήστε τον χάρτη πτήσης.

Πόση ώρα είναι η πτήση από την Κω;

55m
4h
2H 50M
3h 20m
3H 15M

Βρες τα αεροπορικά που χρειάζεσαι

 

Θέλεις να ξέρεις ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο? Μπορείς να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, νέα και συμβουλές απευθείας στο email σου.

 

Φανταστικά! Θα λάβεις σύντομα το πρώτο email