Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Ζάκυνθο (ZTH)Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζακύνθου, Διονύσιος Σολωμός – Κωδικός Αεροδρομίου: ZTH

Το αεροδρόμιο της Ζακύνθου (IATA: ZTH, ICAO: LGZA), γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζακύνθου, ο Διονύσιος Σολωμός, είναι ένα μεγάλο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διεθνές αεροδρόμιο και εξυπηρετείτην περιοχή των Ιονίων Νήσων, των ελληνικών νησιών, της Μεσογείου. Το αεροδρόμιο της Ζακύνθου διαθέτει αεροπορικά εισιτήρια που δεν διατίθενται σε 60 προορισμούς σε 18 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 4 πτήσεις εσωτερικού από τη Ζάκυνθο.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Ζάκυνθο

Ryanair (FR) 11 προορισμοί, Jet2 (LS) 10 προορισμοί, Wizz Air (W6) 10 προορισμοί, EasyJet (U2) 6 προορισμοί, Volotea (V7) 6 προορισμοί, Condor (DE) 4 προορισμοί, Eurowings (EW) 3 προορισμοί, Smartwings (QS) 3 προορισμοί, TUI FLy(ή) 3 προορισμοί

Αεροδρόμια κοντά στην Ζάκυνθο

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων στη Ζάκυνθο (ZTH). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια προς τη Ζάκυνθο (ZTH) είναι η Κεφαλονιά (EFL) και ο Άρακτος (Πάτρας) (GPA)..

Πτήσεις εσωτερικού από τη Ζάκυνθο

Αεροπορικά εισιτήρια από Ζάκυνθος προς Ελλάδα Υπάρχουν 4 αεροδρόμια στην Ελλάδα με πτήσεις εσωτερικού από τη Ζάκυνθο. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Αθήνα με Olympic airlines ή Sky Express. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με άμεσες πτήσεις προς Κέρκυρα (Κέρκυρα) είναι η TUI Fly. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από τη Ζάκυνθο στην Κεφαλονιά με Sky Express. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με άμεσες πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη είναι η Volotea.

Low Fare Calendar για πτήσεις Ζάκυνθο προς Αθήνα

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Ζάκυνθο προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Ζάκυνθο

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στη Ζάκυνθο;

Υπάρχουν 3 αεροδρόμια στη Ζάκυνθο: Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζακύνθου, Διονύσιος Σολωμός (ZTH), Αεροδρόμιο Αργοστόλι (EFL) και Αεροδρόμιο Άραξου (GPA).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από τη Ζάκυνθο;

Το πιο βολικό αεροδρόμιο που θα πετάξει από το νησί της Ζακύνθου είναι το διεθνές αεροδρόμιο της Ζακύνθου, ο Διονύσιος Σολωμός (ZTH).

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Ζάκυνθο;

Υπάρχουν 31 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από τη Ζάκυνθο σε 60 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Ζάκυνθο;

Ryanair, Jet2 και Wizz Air λειτουργούν τις περισσότερες πτήσεις από τη Ζάκυνθο. Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από τη Ζάκυνθο;

Alliance Star, SkyTeam και Oneworld πετούν όλο το νησί της Ζακύνθου.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν από τη Ζάκυνθο;

Υπάρχουν περίπου 640 πτήσεις που αναχωρούν από τη Ζάκυνθο κάθε μήνα (ή 147 πτήσεις κάθε εβδομάδα), συνολικά 60 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Ζακύνθου;

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Ζακύνθου είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζακύνθου, ο Διονύσιος Σολωμός.

Ποιος είναι ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Ζακύνθου;

ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Ζακύνθου είναι ZTH.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πτήσεις από τη Ζάκυνθο;

Το Άμστερνταμ, η Αθήνα και η Βιέννη είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια από τη Ζάκυνθο. Για μια ολοκληρωμένη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από τη Ζάκυνθο, χρησιμοποιήστε το χάρτη πτήσης.

Πόση ώρα είναι η πτήση από τη Ζάκυνθο;

3h 20m
50m
2H 5M
1h 40m
3h 35m