Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Μύκονο (JMK)Εθνικό αεροδρόμιο της Μυκόνου – Κωδικός Αεροδρομίου: JMK

Το αεροδρόμιο της Μυκόνου (IATA: JMK, ICAO: LGMK), γνωστό και ως εθνικό αεροδρόμιο της Μυκόνου, είναι ένα μεγάλο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διεθνές αεροδρόμιο και εξυπηρετείτην περιοχή της Μεσογείου, του Νότιου Αιγαίου, των Κυκλάδων, των ελληνικών νησιών και του φθινοπωρινού ήλιου, Ελλάδα. Το αεροδρόμιο της Μυκόνου έχει πτήσεις προέλευσης επιβατών σε 64 προορισμούς σε 20 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 8 πτήσεις εσωτερικού από τη Μύκονο.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Μύκονο

EasyJet (U2) 13 Προορισμοί, Wizz Air (W6) 11 Προορισμοί, Volotea (V7) 11 Προορισμοί, Ryanair (FR) 7 Προορισμοί, Aegean Airlines Προορισμοί, Condor (DE) 5 Προορισμοί, Eurowings (EW) 4 Προορισμοί, Tui Fly (TB) 4 προορισμοί.

Αεροδρόμια κοντά στην Μύκονο

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων στη Μύκονο (JMK). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια στη Μύκονο (JMK) είναι η Σύρος (JNX) και η Νάξος (JNX).

Πτήσεις εσωτερικού από Μύκονο

Πτήσεις από Μύκονος προς Ελλάδα υπάρχουν πολλά αεροδρόμια εντός Ελλάδας που διαθέτουν πτήσεις εσωτερικού από τη Μύκονο (8 συνολικά).

Από τη Μύκονο στην Αθήνα υπάρχουν 5 αεροπορικές εταιρείες που διαθέτουν άμεσες υπηρεσίες, οι οποίες είναι Etihad Airways, Air Gulf, Olympic Air, Sky Express και Volotea.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στο Ηράκλειο (Κρήτη) με Olympic airlines ή τη βιτηνέα. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκίνησε τον Μάιο και τελειώνει τον Αύγουστο.

Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας από τη Μύκονο στην Κάρπαθο με τον Νέο. Αυτή η διαδρομή έχει ανακοινωθεί πρόσφατα και δεν λειτουργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2021.

Στην Κω και τη Ρόδο, μπορείτε να πετάξετε με το Tui Fly. Από τη Μύκονο στη Σαντορίνη υπάρχουν 4 αεροπορικές εταιρείες που έχουν άμεσες υπηρεσίες, οι οποίες είναι Condor, Flydubai, Luxair και Tui Fly. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκινά το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Οκτώβριο.

Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Σκιάθο με τον Condor ή το Νέο. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας στη Θεσσαλονίκη με Olympic airlines ή τη Volotea. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκινά το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Νοέμβριο.

Low Fare Calendar για πτήσεις Μύκονο προς Αθήνα

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Μύκονο προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Μύκονο

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στη Μύκονο;

Υπάρχουν 4 αεροδρόμια στη Μύκονο: το Εθνικό Αεροδρόμιο της Μυκόνου (JMK), το αεροδρόμιο της Σύρου (JNX), το Εθνικό Αεροδρόμιο της Νάξου (JNX) και το αεροδρόμιο της Πάρου (PAS).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από τη Μύκονο;

Το πιο βολικό αεροδρόμιο για να πετάξει από τη Μύκονο είναι το εθνικό αεροδρόμιο της Μυκόνου (JMK).

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Μύκονο;

Υπάρχουν 31 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από τη Μύκονο έως 64 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Μύκονο;

EasyJet, Wizz Air και Volotea λειτουργούν τις περισσότερες πτήσεις από τη Μύκονο. Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από τη Μύκονο;

Alliance Star, SkyTeam και Oneworld πετούν όλα από τη Μύκονο.

Πόσες πτήσεις εκτός ασταθής υπάρχουν από τη Μύκονο;

Υπάρχουν περίπου 833 πτήσεις που αναχωρούν από τη Μύκονο κάθε μήνα (ή 196 πτήσεις κάθε εβδομάδα), σε συνολικά 64 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Μυκόνου;

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Μυκόνου είναι το εθνικό αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Ποιος είναι ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Μυκόνου;

ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Μυκόνου είναι JMK.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πτήσεις από τη Μύκονο;

Αθήνα, Λονδίνο Χίθροου και Μιλάνο (Malpensa) είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια της Μυκόνου. Για μια πλήρη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από τη Μύκονο, χρησιμοποιήστε το χάρτη πτήσης μας.

Πόση ώρα είναι η πτήση από τη Μύκονο;

40m
4h
2h 40m
3h 30m
3h 55m