Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Σαντορίνη (JTR)Αεροδρόμιο της Σαντορίνης – Κωδικός Αεροδρομίου: JTR

Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης (IATA: JTR, ICAO: LGSR), γνωστό και ως αεροδρόμιο της Σαντορίνης, είναι ένα μεγάλο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διεθνές αεροδρόμιο και εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά, Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο και Μεσόγειος, Ελλάδα. Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης έχει απευθείας πτήσεις σε 80 προορισμούς σε 26 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 7 πτήσεις εσωτερικού από τη Σαντορίνη.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Σαντορίνη

Wizz Air (W6) 20 προορισμοί, Ryanair (FR) 18 προορισμοί, Volotea (V7) 13 προορισμοί, EasyJet (U2) 10 προορισμοί, Jet2 (LS) 7 προορισμοί, Condor (DE) 6 προορισμοί, Neos (NO) 4 προορισμοί, Transavia (σε) 4 προορισμοί, Eurowings (EW) 4 προορισμοί.

Αεροδρόμια κοντά στην Σαντορίνη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων στη Σαντορίνη (JTR). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια στη Σαντορίνη (JTR) είναι η Νάξος (JNX) και η Πάρος (PAS).

Πτήσεις εσωτερικού από Σαντορίνη

Πτήσεις από Σαντορίνη προς Ελλάδα υπάρχουν πολλά αεροδρόμια εντός Ελλάδας που διαθέτουν εσωτερικές πτήσεις από τη Σαντορίνη (7 συνολικά). Οι αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν απευθείας πτήσεις προς Αθήνα είναι Etihad Airways, Air Gulf, Olympic Air, Ryanair, Sky Express και Volotea.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στα Χανιά (Κρήτη) με condor ή tui fly. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από τη Σαντορίνη στην Κέρκυρα (Κέρκυρα) με την Ryanair. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκινά το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Οκτώβριο.

Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς την Κάρπαθο είναι ο Νέος. Από τη Σαντορίνη στη Μύκονο υπάρχουν 4 αεροπορικές εταιρείες που διαθέτουν άμεσες υπηρεσίες, οι οποίες είναι Condor, Flydubai, Luxair και Tui Fly. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκίνησε τον Μάιο και τελειώνει τον Ιούλιο.

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από τη Σαντορίνη στη Σκιάθο με τον Νέο. Αυτή η διαδρομή έχει ανακοινωθεί πρόσφατα και δεν λειτουργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2022. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας της Θεσσαλονίκης με Olympic airlines ή τη Volotea.

Low Fare Calendar για πτήσεις Σαντορίνη προς Αθήνα

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Σαντορίνη προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Σαντορίνη

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στη Σαντορίνη;

Υπάρχουν 3 αεροδρόμια στη Σαντορίνη: το αεροδρόμιο της Σαντορίνης (JTR), το εθνικό αεροδρόμιο της Νάξου (JNX) και το αεροδρόμιο της Πάρου (PAS).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από τη Σαντορίνη;

Το πιο βολικό αεροδρόμιο που θα πετάξει από τη Σαντορίνη είναι το αεροδρόμιο της Σαντορίνης (JTR).

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Σαντορίνη;

Υπάρχουν 36 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Σαντορίνη έως 80 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τον Σεπτέμβριο 2021.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Σαντορίνη;

Wizz Air, Ryanair και Volotea λειτουργούν τις περισσότερες πτήσεις από τη Σαντορίνη. Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από τη Σαντορίνη;

Η Alliance Star, Oneworld και SkyTeam πετούν όλα από τη Σαντορίνη.

Πόσες πτήσεις εκτός από τη Σαντορίνη;

Υπάρχουν περίπου 1.215 πτήσεις που αναχωρούν από τη Σαντορίνη κάθε μήνα (ή 287 πτήσεις κάθε εβδομάδα), συνολικά 80 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Σαντορίνης;

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Σαντορίνης είναι το αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Ποιος είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του αεροδρομίου της Σαντορίνης;

ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Σαντορίνης είναι JTR.

Αθήνα, Ρώμη (Fiumicino) και το Μιλάνο (Malpensa) είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια από τη Σαντορίνη. Για μια πλήρη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από τη Σαντορίνη, χρησιμοποιήστε το χάρτη πτήσης μας.

Πόση ώρα είναι η πτήση από τη Σαντορίνη;

45m
2h 10m
2h 45m
4h
3h 35m

Βρες τα αεροπορικά που χρειάζεσαι

 

Θέλεις να ξέρεις ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο? Μπορείς να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, νέα και συμβουλές απευθείας στο email σου.

 

Φανταστικά! Θα λάβεις σύντομα το πρώτο email