Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Κεφαλονιά (EFL)Αεροδρόμιο Αργοστόλι – Κωδικός Αεροδρομίου: EFL

Το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς (IATA: EFL, ICAO: LGKF), γνωστό και ως αεροδρόμιο Αργοστόλι, είναι ένα αεροδρόμιο μεσαίου μεγέθους στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διεθνές αεροδρόμιο και εξυπηρετεί την περιοχή της Μεσογείου. Το Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς έχει απευθείας πτήσεις σε 34 προορισμούς σε 10 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 4 πτήσεις εσωτερικού από την Κεφαλονιά.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Κεφαλονιά

Jet2 (LS) 8 προορισμοί, Ryanair (FR) 5 προορισμοί, EasyJet (U2) 5 προορισμοί, Sky Express (GQ) 4 προορισμοί, Polish Airlines (LO) 3 προορισμοί, Volotea (V7) 3 προορισμοί, TUI FLY (OR) 2 προορισμοί, Condor (DE) 2 προορισμοί, Alitalia (AZ) 1 προορισμό.

Αεροδρόμια κοντά στην Κεφαλονιά

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων στην Κεφαλονιά (EFL). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια στην Κεφαλονιά (EFL) είναι η Ζάκυνθος (ZTH) και Αράξο (Πάτρας) (GPA).

Πτήσεις εσωτερικού από Κεφαλονιά

Πτήσεις από Κεφαλονιά προς Ελλάδα υπάρχουν 4 αεροδρόμια στην Ελλάδα που με πτήσεις από Κεφαλονιά. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Αθήνα με Olympic airlines ή Sky Express. Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς την Κάρπαθο είναι η πτήση Tui. Αυτή είναι μια εποχιακή διαδρομή που ξεκινά το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Οκτώβριο. Στην Πρέβεζα / Λευκάδα και τη Ζάκυνθο, μπορείτε να πετάξετε με Sky Express.

Low Fare Calendar για πτήσεις Κεφαλονιά προς Αθήνα

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Κεφαλονιά προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Κεφαλονιά

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στην Κεφαλονιά;

Υπάρχουν 2 αεροδρόμια στην Κεφαλονιά: Αεροδρόμιο Αργοστόλι (EFL) και Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζακύνθου, Διονύσιος Σολωμός (ZTH).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από την Κεφαλονιά;

Έχετε πολλές επιλογές όταν πετάτε από την Κεφαλονιά. Αν και η Κεφαλονιά (EFL) μπορεί να είναι ένα βολικό αεροδρόμιο από το αεροδρόμιο από, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο κοντά στην Κεφαλονιά είναι το νησί της Ζακύνθου, το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζακύνθου, ο Διονύσιος Σολωμός, ο οποίος προσφέρει επιπλέον επιλογές πτήσεων.

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από την Κεφαλονιά;

Υπάρχουν 17 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Κεφαλονιά σε 34 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από την Κεφαλονιά;

Jet2, Ryanair και EasyJet Λειτουργούν τις περισσότερες πτήσεις από την Κεφαλονιά. Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από την Κεφαλονιά;

Η Alliance Star, SkyTeam και Oneworld πετάει από την Κεφαλονιά.

Πόσες πτήσεις εκτός από την Κεφαλονιά;

Υπάρχουν περίπου 307 πτήσεις που αναχωρούν από την Κεφαλονιά κάθε μήνα (ή 70 πτήσεις κάθε εβδομάδα), σε συνολικά 34 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς;

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς είναι το αεροδρόμιο Αργοστόλι.

Ποιος είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς;

ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς είναι EFL.

Αθήνα, Λονδίνο Gatwick και Μάντσεστερ είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια της Κεφαλονιάς. Για μια πλήρη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από την Κεφαλονιά, χρησιμοποιήστε το χάρτη πτήσης.

Πόση ώρα είναι η πτήση από την Κεφαλονιά;

50m
3h 35m
3h 45m
3h 30m
3h 30m