Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια & Απευθείας πτήσεις από Σάμο (SMI)Διεθνές Αεροδρόμιο Σάμου – Κωδικός Αεροδρομίου: SMI

Το αεροδρόμιο της Σάμου (IATA: SMI, ICAO: LGSM), γνωστό και ως Διεθνές Αεροδρόμιο Σάμου, είναι ένα αεροδρόμιο μεσαίου μεγέθους στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διεθνές αεροδρόμιο και εξυπηρετείτην περιοχή της Μεσογείου, των νησιών του Βορείου Αιγαίου και των ελληνικών νησιών, Ελλάδα. Το αεροδρόμιο της Σάμου έχει απευθείας πτήσειςσε 18 προορισμούς σε 8 χώρες.

Προς το παρόν, υπάρχουν 6 πτήσεις εσωτερικού από τη Σάμο.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Σάμο

Condor (DE) 5 προορισμοί, Sky Express (GQ) 4 προορισμοί, Tui Fly (OR) 3 προορισμοί, Tui Fly (TB) 2 προορισμοί, Olympic Airlines (OA) 2 προορισμοί, Transavia (HV) 1 προορισμό, Volotea (V7) 1 προορισμό, Polish Airlines (LO) 1 προορισμό, Edelweiss Air (WK) 1 προορισμό.

Αεροδρόμια κοντά στην Σάμο

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα εναλλακτικών αεροδρομίων στη Σάμο (SMI). Τα πλησιέστερα αεροδρόμια στη Σάμο (SMI) είναι η Ικαρία (ICARIA) (JIK) και η Λέρος (LRS).

Πτήσεις εσωτερικού από Σάμο

Πτήσεις από Σάμος προς Ελλάδα υπάρχουν πολλά αεροδρόμια εντός Ελλάδας που διαθέτουν εσωτερικές πτήσεις από τη Σάμο (6 συνολικά). Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Αθήνα με Olympic airlines ή Sky Express.

Η μόνη αεροπορική εταιρεία με απευθείας πτήσεις προς τη Χίο είναι ο Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από τη Σάμο στην Κω με τη μύγα Tui. Αυτή η διαδρομή έχει ανακοινωθεί πρόσφατα και δεν λειτουργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2021.

Η μόνη αεροπορική εταιρεία με άμεσες πτήσεις προς Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι η TUI FLY. Αυτή η διαδρομή έχει ανακοινωθεί πρόσφατα και δεν λειτουργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2022. Οι απευθείας πτήσεις προς Ρόδο προσφέρονται από τον Sky Express. Μπορείτε να πετάξετε τη απευθείας της Θεσσαλονίκης με Olympic airlines ή Sky Express.

Low Fare Calendar για πτήσεις Σάμο​ προς Αθήνα

Περισσότερες προσφορές για πτήσεις από Σάμο προς Αθήνα

Συχνές ερωτήσεις για αεροπορικά & πτήσεις από Σάμο

Πόσα αεροδρόμια υπάρχουν στη Σάμο;

Υπάρχουν 4 αεροδρόμια στη Σάμο: Διεθνές Αεροδρόμιο Σάμου (SMI), το αεροδρόμιο της Ικαρίας (JIK), το Εθνικό Αεροδρόμιο της Λέρου (LRS) και το αεροδρόμιο Adnan Menderes (ADB).

Ποιο είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξει από τη Σάμο;

Έχετε πολλές επιλογές όταν πετάτε από τη Σάμο. Παρόλο που η Σάμος (SMI) μπορεί να είναι ένα βολικό αεροδρόμιο από το αεροδρόμιο, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο κοντά στη Σάμο είναι η Izmir (ADB), το αεροδρόμιο Adnan Menderes, το οποίο προσφέρει πρόσθετες επιλογές πτήσης.

Πόσες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Σάμο;

Υπάρχουν 11 αεροπορικές εταιρείες που πετούν από Σάμου έως 18 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν από τη Σάμο;

Condor, Sky Express και Tui Fly λειτουργούν τις περισσότερες πτήσεις από τη Σάμο. Για να πάρετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιήστε το φίλτρο αεροπορικής εταιρείας.

Ποιά alliances πετούν από τη Σάμο;

Η Alliance Star είναι αυτή τη στιγμή η μόνη συμμαχία που πετάει από τη Σάμο.

Πόσες απευθείας πτήσεις υπάρχουν από τη Σάμο;

Υπάρχουν περίπου 231 πτήσεις που αναχωρούν από τη Σάμο κάθε μήνα (ή 56 πτήσεις κάθε εβδομάδα), συνολικά 18 αεροδρόμια παγκοσμίως.

Ποιο είναι το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Σάμου;

Το επίσημο όνομα του αεροδρομίου της Σάμου είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σάμου.

Ποιος είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του αεροδρομίου της Σάμου;

ο κωδικός (IATA) του αεροδρομίου της Σάμου είναι SMI.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Άμστερνταμ είναι τα 3 πιο δημοφιλή δρομολόγια από τη Σάμο. Για μια πλήρη επισκόπηση όλων των διαδρομών πτήσεων από τη Σάμο, χρησιμοποιήστε το χάρτη πτήσης μας.

Πόση ώρα είναι η πτήση από τη Σάμο;

50m
1h 10m
3h 40m
3h 25m
40m