5 Ασυνήθιστες Χριστουγεννιάτικες Αγορές

5 Ασυνήθιστες Χριστουγεννιάτικες Αγορές

Καλωσορίσατε σε ένα ταξίδι που συνδυάζει τη μαγεία των Χριστουγέννων με την αρχιτεκτονική ομορφιά και τις παραδόσεις διαφόρων ευρωπαϊκών πόλεων. Ετοιμαστείτε να εναρμονιστείτε με τον ρυθμό των γιορτών, εξερευνώντας τις 5 ασυνήθιστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης.

Σκεπαστή Ζυρίχη: Η Μεγαλύτερη Αγορά Χριστουγέννων

Ελβετία Ζυρίχη

Στη Ζυρίχη, βρεθείτε στη μεγαλύτερη σκεπαστή αγορά Χριστουγέννων στην Ευρώπη στον Κεντρικό Σταθμό. Ένας χώρος γεμάτος χριστουγεννιάτικη αίσθηση και μαγεία. Ανοιχτή από 19 Νοεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου.

Highlights:

  • Χειμερινά αθλήματα και παγοδρόμιο.
  • Καθημερινά μουσικά events για να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Μαγευτική Σουηδία: Liseberg στο Γκέτεμποργκ

Σουηδία Γκέτεμποργκ

Ξεκινάμε το ταξίδι μας με τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά της Σουηδίας στο Liseberg. Με 80 σαλέ, 700 χριστουγεννιάτικα δέντρα και 5 εκατομμύρια λαμπάκια, αυτή η εντυπωσιακή αγορά στο πάρκο ψυχαγωγίας θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ανοιχτή από 20 Νοεμβρίου.

Highlights:

  • Ρομαντική βόλτα με το ρόδα της τύχης.
  • Παγωτό με ανεπανάληπτες γεύσεις.

Αυστριακή Ρομαντική Πλεούμενη στη Λίμνη Millstätter

Αυστρία Millstätter

Το Millstatt στην Αυστρία φιλοξενεί μια μοναδική χριστουγεννιάτικη αγορά στη λίμνη Millstätter see. Απολαύστε την αγορά σε ένα πλεούμενο με θέα τη λίμνη και τα γύρω βουνά, με 20 περίπτερα που προσφέρουν γαστρονομικές απολαύσεις. Ανοιχτή από 19 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου.

Highlights:

  • Ρομαντικές βόλτες.
  • Αυστριακά χριστουγεννιάτικα ψώνια και ξύλινα παιχνίδια.

Ολλανδικό Παραμύθι στο Μάαστριχτ

Ολλανδία Μάαστριχτ

Στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας, βιώστε ένα παραμύθι στο Gemeentegrot, μία από τις μεγαλύτερες υπόγειες αγορές Χριστουγέννων στην Ευρώπη. Ένα αληθινό σπήλαιο Χριστουγέννων με μουσικό σκηνικό. Ανοιχτή από 13 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου.

Highlights:

  • Ζωντανές εμφανίσεις παραμυθένιων χαρακτήρων.
  • Χωριό του Άη Βασίλη με μαγική ατμόσφαιρα.

Γερμανική Παραμυθένια Αγορά στο Freiburg

Γερμανία Freiburg

Στο Freiburg της Γερμανίας, η χριστουγεννιάτικη αγορά στο δάσος του Μέλανα Δρυμού είναι μια αυθεντική εμπειρία. Με το χιόνι και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, μετατρέπεται σε παραμυθένια βόλτα στο δάσος. Έναρξη από 29 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου.

Highlights:

  • Γερμανικές παραμυθένιες παραδόσεις.
  • Πάνω από 130 στολίδια που δημιουργούν μαγική ατμόσφαιρα.

Εκπληκτικές Προορισμοί, Μοναδικές Εμπειρίες

Christmas Market Europe

Ετοιμαστείτε για ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Κλείστε τα εισιτήριά σας με Flighttickets.gr και ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε ευρωπαϊκούς προορισμούς που ξεχωρίζουν. Κάθε χριστουγεννιάτικη αγορά είναι ένα μοναδικό ταξίδι στην κουλτούρα και τη γαστρονομία της περιοχής.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Βρες τα αεροπορικά που χρειάζεσαι

 

Θέλεις να ξέρεις ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο? Μπορείς να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, νέα και συμβουλές απευθείας στο email σου.

 

Φανταστικά! Θα λάβεις σύντομα το πρώτο email