Καλώς ορίσατε στο FlightTickets.gr! Ελάτε να γνωριστούμε…

Καλώς ορίσατε στο FlightTickets.gr! Ελάτε να γνωριστούμε…

Καλώς ορίσατε στο blog μας! Είμαστε το Flight Tickets και είναι χαρά μας να σας έχουμε on board!

Ας συστηθούμε…

Το Flight Tickets είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων στην Ελλάδα. Συγκρίνουμε τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές πτήσεων από δεκάδες online ταξιδιωτικά γραφεία και πάνω από 700 αεροπορικές εταιρίες για εσάς και σας μεταφέρουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας ή του ταξιδιωτικού πρακτορείου που έχετε επιλέξει. Δεν πουλάμε αεροπορικά εισιτήρια, σας βοηθάμε να τα βρείτε στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς! Ίσως έχετε κάποιες ερωτήσεις που θα θέλατε να σας απαντήσουμε, όπως…

Γιατί να επιλέξω το Flight Tickets;

Όταν αναζητάς κάτι στο Flight Tickets στην πραγματικότητα αναζητάς, με μία κίνηση, το εισιτήριο που σε ενδιαφέρει ανάμεσα σε 726 αεροπορικές εταιρείες και στα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Οι τιμές περιλαμβάνουν έξτρα χρεώσεις;

Όχι. Δεν χρεώνεστε απολύτως τίποτα για την χρήση της υπηρεσίας μας. Οι τιμές που αναγράφονται στο Flight Tickets είναι το τελικό κόστος με σκοπό την εξειδικευμένη αναζήτηση, έτσι ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πώς λειτουργεί η Flight Tickets;

Το Flight Tickets είναι ένα “meta-search engine”: μια μηχανή αναζήτησης που ψάχνει αποτελέσματα σε online ταξιδιωτικά πρακτορεία. Συγκεντρώνουμε όλες τις προσφερόμενες τιμές σε μία λίστα όπου, μπορείτε να συγκρίνετε και να δείτε τι σας συμφέρει να αγοράσετε και από πού.

Tι κερδίζω με το Flight Tickets;

Απλουστεύεις την διαδικασία αναζήτησης εισιτηρίων, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και κόπο μεμονωμένων αναζητήσεων σε ταξιδιωτικά πρακτορεία και αεροπορικές εταιρείες. Έτσι μπορείς να βρεις περισσότερους συνδυασμούς πτήσεων και οικονομικών τιμών.

Με λίγα λόγια, είμαστε το καλύτερο εργαλείο για τον ταξιδιώτη που ξέρει να ψάχνει σωστά.

Έχεις απορίες ή θα ήθελες να μάθεις κι άλλα για εμάς; Γράψε μας στα σχόλια!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *